Ferestre de mansarda Roto – Pentru ca iti place sa te uiti la stele …

In colaborare cu producatorul german Roto, reusim sa promovam si sa aducem pe piata de profil din Romania servicii profesionale realizate prin intermediul unei gama variata de ferestre de mansarda de calitate recunoscuta la nivel international.

Calitatea acestor ferestre este determinata de urmatorii factori esentiali:

  • Materiale premium;
  • Servicii de manopera profesionala;
  • Perfectiune in tehnologie si design.

ProfiGlass, in partneriat cu Roto: “Mai multa libertate. Mai mult confort.”

Moto-ul brandului Roto este implementat de specialistii nostri cu fiecare proiect de proiectare, montare si instalare ferestre pentru mansarda cu tamplarie PVC sau aluminiu.

Ferestrele pentru mansarda Roto au capacitatea de a spori coeficientul de transfer termic cu peste 15 %, iar termoizolatia premontata este principalul atuu al producatorului german.

Considerat ca fiind un sistem de termoizolare unic si eficient, termoizolarea pe baza de polopropilena determina reducerea costurilor necesare pentru incalzirea unei locuinte.

Acest tip de ferestre protejeaza spatiul interior impotriva formarii condensului si genereaza rezultate pozitive, din punct de vedere termic. Astfel, mansarda este protejata impotriva factorilor externi imprezivibili, precum: intemperii, umezeala, depuneri de zapada, zgomot etc.

Caracteristici ale ferestrelor Roto

Ferestrele Roto pentru mansarda sunt protejate cu folie anti-vapori inca din stadiul de fabricatie, ceea ce determina etanseitatea ferestrei, indiferent de conditiile atmosferice externe.

Garnitura exterioara a ferestrelor este un alt element care joaca un rol important in timpul montarii ferestrelor si dispune de o rezistenta care protejeaza sistemul de fereastra, ori de cate ori aceasta este utilizata.

Un alt element important consta in setul de etansare si de protectie anti-vant si anti-ploaie. Acest element elimina riscul de producere a condensului pe tocul ferestrei.

Ferestrele pentru mansarda Roto sunt portalul catre tamplaria ProfiGlass de calitate.

Prin intermediul acestor ferestre pentru mansarda, specialistii nostri determina un parteneriat cu producatorul german Roto si reusesc sa satisfaca preferintele clientilor din Romania asigurand cele mai optime conditii pentru termoizolarea mansardelor.

 

Pentru informatii suplimentare si comenzi personalizate, contacteaza chiar acum reprezentantii ProfiGlass

Cere o oferta

Pentru a cere  oferta completeaza urmatorul formular si noi revenim cat de curand posibil