Rulouri exterioare Aluminiu – Jocul cu Lumina, Jocul cu Caldura

Rulouri exterioare Aluminiu

Aluminiul este un metal ductil, usor de modelat, durabil, robust si usor. In cazul in care este utilizat la fabricarea de rulouri exterioare aluminiu, acest tip de material obtine numeroase aprecieri din partea utilizatorilor datorita proprietatilor sale de a fi rulat cu precizie si usurinta.

Calitatea premium a materialelor utilizate la fabricarea rulourilor exterioare din aluminiu, asigura clientilor nostri produse cu o durata de exploatare extinsa la foarte multi ani de utilizare.

Considerate ca fiind mai mult decat un sistem de umbrire sau un simplu accesoriu, rulourile exterioare din aluminiu iti asigura control 100% asupra luminii solare care patrunde in casa, locuinta sau birou.

 

Beneficiile rulourilor exterioare

Pentru mediile urbane aglomerate si, mai ales, in zonele in care traficul si zgomotul exterior este intens, aceste rulouri determina cele mai optime conditii de confort si, in plus, asigura un confort ridicat datorita capacitatii acestor produse de a izola termic interiorul spatiilor locative (cu aproximativ 30%).

Acest fapt este asigurat de perna de aer izolatoare dintre lamele si fereastra, ceea ce creeaza o bariera termica apreciata de toti beneficiarii acestor produse.

Bariera termica previne pierderile de caldura in timpul iernii, iar in timpul verii retine aerul rece in interiorul casei.

Siguranta constanta si temperaturi optime

La fabricare, lamelele sunt umplute cu un material spumos pe baza de poliuretan care ajuta la mentinerea unor temperaturi optime in cadrul locuintei.

In functie de caracteristicile acestor rulouri, sunt distinctive urmatoarele 2 tipuri principale de produse din aceasta gama:

  • Rulouri exterioare care pot fi aplicate direct pe cadrul ferestrei ;
  • Rulouri exterioare suprapuse sau cu plasa incorporata.

Principala functie a rulourilor exterioare consta in faptul ca protejeaza locuinta de supraincalzirea termica din timpul verii si te protejeaza de lumina solara puternica, iar mobilierul si podeaua nu sunt afectate de razele UV.

In plus, aceste produse sporesc confortul termic in timpul iernii, elimina formarea umezelii si condensului pe geamuri si in dreptul ferestrelor si iti protejeaza casa sau locuinta impotriva actelor si comportamentelor posibil intruzive.

Specialistii nostri iti recomanda sa accesezi serviciile ProfiGlass de fabricare rulouri exterioare aluminiu si ne poti contacta chiar acum pentru mai multe informatii.

Cere o oferta

Pentru a cere  oferta completeaza urmatorul formular si noi revenim cat de curand posibil