Tamplarie din Aluminiu

Calitatea serviciilor companiei noastre primeaza intotdeauna, indiferent de domeniul de aplicabilitate a lucrarilor si proiectelor vizate.

Sistemele de Tamplarie din Aluminiu  reprezinta un segment de varf  in portofoliul companiei PROFI GLASS. Acestea sunt concepute pentru fiecare aplicatie arhitecturala, cum ar fi usi, ferestre, fatade (pereti cortina), luminatoare, compartimentari interioare etc, acoperind astfel toate nevoile clientilor.

Producatori cu sisteme de profile cu care firma noastra lucreaza :

  • Alumil
  • Cortizo
  • Schuco

Usi din aluminiu

Proiectam si montam o gama variata de usi din aluminiu. In functie de modelul preferat, caracteristicile variaza de la produs la produs. Specialistii nostri reusesc sa proiecteze si sa instaleze usi duble, usi cu balamale, usi glisante, usi franceze si numeroase alte tipuri si modele.

Procedurile de culisare a usilor sunt determinate, in conformitate cu preferintele tale, de catre specialistii nostri.

Ferestre din aluminiu

Daca vrei sa iti instalezi ferestre pentru noua casa sau daca renovezi si vrei sa iti inlocuiesti geamurile vechi cu ferestre cu geamuri termopan si tamplarie aluminiu, iti sustinem, in conditii avantajoase de investitie, orice proiect in directia propusa de tine.
Calitatea materialelor utilizate este asigurata de colaborarea cu producatori din tari precum: Austria, Franta, Italia si Belgia.

Pereti cortina

Peretii de tip cortina fabricati din sticla cu profile din aluminiu sunt principala atractie a magazinelor si sediilor de birouri, datorita proprietatilor autoportante. In plus, produsele din aceasta categorie determina conditii optime de izolare fonica si sporesc confortul termic din interiorul cladirilor si spatiilor vizate.

Specialistii nostri reusesc sa proiecteze si sa monteze atat pereti cortina cu profile clasice din aluminiu (orizontale si verticale), cat si semistructurale (cu profile vizibile pe orizontala) sau structurale (profilele nu sunt vizibile din exterior).

Obloane

Pentru ca ne dorim sa iti asiguram o gama cat mai variata de produse fabricate cu tamplarie din aluminiu, beneficiezi de solutii inteligente de intretinere a ferestrelor cu obloane exterioare.
Acestea sunt o alternativa excelenta la clasicele obloane din lemn, dar de o calitate superioara care genereaza o perioada mult mai mare de utilizare a lor si rezistenta sporita la conditiile atmosferice extreme.

Specialistii ProfiGlass iti asiguraservicii profesionale de tamplarie aluminiu de calitate.

Impreuna reusim sa asiguram cele mai optime conditii pentru confortul termic, fonic si de design. Proiectele realizate in colaborare cu noi, genereaza rezultate imediate cu efecte benefice pe termen lung.

Contacteaza chiar acum reprezentantii ProfiGlass

Cere o oferta

Pentru a cere  oferta completeaza urmatorul formular si noi revenim cat de curand posibil