Tamplarie PVC Salamander UN PLUS DE ELEGANTA ,UN PLUS DE CONFORT

Ferestrele si Usile  montate de firma PROFI GLASS   au proprietati de izolatie termica si fonica superioare altor produse  de pe piata.

Stremline 76 AD Eleganta, Rafinament, Performanta

Salamander Streamline AD este alegerea perfectă pentru toţi cei care vor să le confere o notă aparte celor patru pereţi de acasă. Eleganta profillelor  vă poate transforma casa într-o ambianţă plină de stil. Partea cea mai bună: Salamander Streamline AD asigură un plus de conform şi un consum de energie substanţial redus. Cea mai modernă tehnologie de ferestre, cu 5 sau 7 camere, adâncime constructivă de 76 mm şi 2 garnituri de etanşare, care oferă o protecţie termică şi fonică optimă, dar şi cel mai înalt grad de siguranţă.

Pentru cei ce doresc CEL MAI BUN  Salamander Bluevolution 92

Sistemul de profil BluEvolution 92 reuneşte o tehnologie de avangardă cu designul modern şi funcţional, creând o nouă generaţie de ferestre de primă clasă. Structura optimizată cu 6 camere şi o adâncime constructivă de 92 mm si 3 garnituri de etansare asigura  o protecţie termică remarcabilă şi o eficienţă energetică superioara.

Tamplaria din profile  bluEvolution 92 echipata cu feronerie de siguranta RC1 si RC 2 reprezintă combinaţia optimă între siguranţă şi eficienţă energetică.
Ferestrele si usile din profile Bluevolution 92 echipate cu sticla termoizolanta tripla 52 mm cu baghete calde confera confort termic la cele mai inalte standarde de pe piata.

O investitie  in Tamplarie  PVC de calitate  confera confort pe termen lung.

Cere o oferta

Pentru a cere  oferta completeaza urmatorul formular si noi revenim cat de curand posibil