Usi Rezidentiale si Usi de Garaj Hormann – Pentru cei ce vor mai mult

E timpul sa ii primesti pe cei dragi cu bucurie in casa ta. Pentru ca intelegem importanta produselor necesare sigurantei si frumusetii casei tale, oferim – usi rezidentiale si usi de garaj Hormann in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate .
Calitatea si fiabilitatea si fiabilitatea usilor Hormann  reprezinta o alegere responsabila si cu efecte benefice pe termen lung.

Odata ce patrunzi in lumea ProfiGlass, cu greu vei mai cauta iesirea

Noi suntem ProfiGlass. Suntem oameni specializati in fabricarea si montarea unei game variate de produse pe baza de tamplarie PVC si aluminiu.

Iti furnizam calitate si iti asiguram respectul cuvenit si suntem incantanti sa te invitam sa patrunzi pe usa domeniului nostru de activitate.

Proiectam, fabricam si montam usi rezidentiale si usi de garaj pentru o gama variata de culori, finisaje de lemn, pvc sau aluminiu, in stiluri menite sa armonizeze corespunzator orice infrastructura a unei case sau locuinte.

Usi Rezidentiale Hormann

Fie ca iti doresti sa beneficiezi de usi rezidentiale pentru casa ta sau pentru a conferi o noua infatisare afacerii tale, serviciile asigurate de specialistii nostri determina solutii performante de fabricare si instalare rapida si precisa a produselor comandate.

Principalul atuu al serviciilor noastre consta in rapiditatea cu care raspundem oricarei provocari, mai ales ca produsele din aceasta categorie sunt elemente de maxima importanta si siguranta pentru tine.

Usi de garaj Hormann

Uşile Thermo46 şi Thermo65 oferă o primire exclusivă şi nobilă – indiferent dacă este vorba de intrarea principală sau de cea alăturată. Blatul uşi cu aspect plăcut, cu suprafaţă completă pe interior şi exterior, cu profil canat pe interior, îndeplineşte şi cele mai ridicate cerinţe de aspect. Vederea din interior armonizează ideal cu uşile interioare din locuinţă.

Atât dumneavoastră cât şi familia dumneavoastră trebuie să vă simţiţi în siguranţă în propria locuinţă. De aceea uşile noastre Thermo65 / Thermo46 sunt dotate în mod standard cu încuietoare multipunct. Partea balamalelor este asigurată cu trei bolţuri de siguranţă. La uşile Thermo65 partea balamalei este asigurată cu o riglă de siguranţă pe toată lungimea. Astfel partea balamalei este protejată mai bine împotriva unei încercări de deschidere cu ranga.

Beneficiile usilor pentru garaj  Hormann oferite de  ProfiGlass

  • Poti alege dintr-o gama variata de stiluri pe cel mai potrivit casei tale ;
  • Pentru detinatorii de automobile, usile de garaj sunt un produs dedicat protectiei si ingrijirii masinii ;
  • Protejeaza interiorul casei de temperaturile scazute si izoleaza fonic si termic intreaga locuinta ;
  • Determina cele mai performante conditii de securizare a casei ;
  • Beneficiezi de diverse optiuni de decorare si vopsire a usilor ;
  • Faciliteaza accesul si stationarea automobilului in siguranta propriei locuinte ;
  • Te bucuri de siguranta si perioada de garantie extinsa in functie de complexitatea produsului achizitionat.

Usi de garaj sectionale Hormann Calitate si fiabilitate germana

Elegantele uşi secţionale se deschid pe verticală. Astfel câştigaţi mai mult spaţiu în interiorul şi în faţa garajului, având întreaga cale de acces liberă. Uşile secţionale se potrivesc întotdeauna, indiferent dacă deschiderea garajului este tăiată în unghi drept sau oblică sau dacă are forma unui un segment sau arc de cerc. De aceea acestea sunt deosebit de potrivite pentru o modernizare ulterioară.

In general, usile exterioare au caracteristici mult mai performante, dedicate sigurantei, in comparatie cu usile din interiorul unei case sau locuinte.

De aceea, noi stim sa recunoastem importanta investitiei in produse menite sa sporeasca gradul de confort pentru orice client.

Serviciile de proiectare, fabricare si montare sunt asigurate de specialistii nostri care impreuna cu tine conlucreaza pentru a determina cele mai inteligente si optime solutii dedicate fabricarii rapide si prevenirii actelor intruzive, fapt asigurat de calitatea tamplariei PVC generata de produsele ProfiGlass.

 

Pentru a beneficia de servicii profesionale de consultanta contacteaza reprezentantii ProfiGlass
Pentru informatii suplimentare vizitati: http://www.hormann.ro/produse/usi-de-garaj/usi-sectionale/

Cere o oferta

Pentru a cere  oferta completeaza urmatorul formular si noi revenim cat de curand posibil